Avantaje

Avantaje

Trecerea de la cazan la pompa de căldură

Dalla caldaia alla pompa di calore

Dalla caldaia alla pompa di calore

„Exemplu de echilibru energetic al unei pompe de căldură cu COP egal cu 4”

O alegere ecologică și economică

Comunitatea europeană șia propus obiectivul de a înregistra o reducere cu 20% a consumului de energie primară și a emisiilor de CO2, folosind 20% din energia din surse regenerabile până în 2020.

Pompele de căldură, fiind surse de căldură din surse regenerabile, vor avea o contribuție decisivă la realizarea obiectivelor menționate, deoarece:

  • au o eficiență energetică de peste 60% față de sistemul traditional de tip combustie;
  • nu eliberează CO2 în zona de instalare;
  • utilizează energia din surse regenerabile care este prezentă în aer.

CONSUM DE ENERGIE PRIMARĂ PENTRU 100Wh FURNIZAȚI

* Folosind drept referință o valoare a performanței livrărilor termoelectrice naționale de 0,46.

EMISIILE ANUALE DE CO2

Sursă: coeficient de emisie furnizat de către Ministerul Mediului Înconjurător din Japonia

O alegere pentru confort

Pompa de căldură Ecodan® transmite căldura din exterior în mediul încojurător, folosind apa drept vector: în acest fel, se asigură același confort precum sistemele tradiționale de tip combustie. Fiind un sistem de control al temperaturii exclusiv, sofisticat și în același timp ușor de utilizat, asigură stabilitate termică și eficiența energetică. Mai mult decât atât, funcționarea standard silențioasă a unităților contribuie la mentinerea unui confort acustic sporit.

Avantajele pompelor de căldură

Alegerea de a produce și de a folosi un sistem de încălzire, răcire și de apă caldă cu o pompă de caldură vă va permite să beneficiați de numeroase avantaje și beneficii:

Pentru producător – Un sistem bazat pe o pompă de căldură consumă mai puțină energie primară și prin urmare permite îmbunătățirea clasei eficienței energetice a unei clădiri. Acest lucru permite, pe de-o parte, creșterea valorii clădirii și eventuala sporire a eligibilității pentru ajutoare financiare locale, bonusuri pe bază de volum, etc.

Pentru instalator – Posibilitatea de a crea un sistem cu o pompă de căldură unică pentru încălzire, răcire și producere de apă caldă menajerărezultand un sistem inovativ cu costuri de funcționare reduse.

Pentru utilizator – Pompa de căldură permite obținerea confortului tradițional dar cu performante superioare.

O alegere de calitate

Încredințarea producției de încălzire, răcire și apă caldă menajeră unui singur furnizor înseamnă acordarea unei încrederi depline cu privire la îndeplinirea așteptărilor: acesta este motivul pentru a alege Mitsubishi Electric. Mitsubishi Electric garanteaza printr-un singur echipament inovativ: incalzire, racire si apa calda menajera. Calitatea Mitsubishi Electric este sinonim cu experiență, cercetare meticuloasă, fiabilitate deosebită în timp și performanțe garantate timp de peste 95 de ani.